1.Kokemus

Olemme maailman suurin kiinteistönvälitysketju 40 vuoden kokemuksella. Suomessa toimintamme on vahvassa kasvussa. Valittavanasi on yli 300 asiantuntevaa RE/MAX-kiinteistönvälittäjää ympäri Suomen.

2.Laajin näkyvyys

Takaamme asunnollesi laajan ja monipuolisen näkyvyyden. Suomessa markkinoimme kohteita kaikissa suurimmissa portaaleissa: Oikotie.fi ja Etuovi.com. Lisäksi kohteesi saa runsaasti näkyvyyttä omien sivustojemme ja verkostomme kautta.

3.Myyntivoima

Yli 100 000 välittäjäämme palvelevat sinua yli aluerajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Välittäjillämme on aina uusin tieto paikallisen maan toimitavoista ja lainsäädännöstä.

4.Yrittähenkisyys

Yrittäjähenkinen asenteemme tarkoittaa sitä, että välittäjämme pistävät itsensä likoon ja kantavat henkilökohtaisen vastuun palvelemisestasi – kaikissa tilanteissa. Näin varmistamme, että myymme kohteesi mahdollisimman nopeasti ja aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.

5.Ammattitaito

Koulutamme välittäjiämme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla. Omien valmennusohjelmiemme lisäksi välittäjämme suorittavat laajasti Suomessa tarjolla olevia kiinteistönvälitysalan tutkintoja.

Ota yhteyttäTietosuojaseloste

RE/MAX Asuntoneliöt

Asunnonkatu Oy LKV
Paasikivenkatu 1
04200 Kerava
puh. 040 5285775
asuntoneliot@remax.fi
Y-tunnus: 2531221-1