Haversbackantie 24, Sipoo

Omakotitalo, 110,0 m², Tupakeittiö+mh+psh+s+wc+käyttöullakko+terassi

Velaton hinta
279 000,00 €
Pinta-ala
110,0 m²
Huoneet
Tupakeittiö+mh+psh+s+wc+käyttöullakko+terassi
Keltainen talo länsirinteessä, avoin peltonäkymä, vanha pihatammi ja paljon tilaa kasvimaalle, kuvaa hyvin tätä Sipoon Etelä-Paippisissa sijaitsevaa kiinteistöä.

Tämän monia mukavia yksityiskohtia sisältävän keltaisen talon sydän on rakennettu 1940- luvulla hirrestä ja sen laajennusosat myöhemmin 1960-luvulla. Hienot alkuperäiset hirret ovat nyt näkyvissä 2018 remontoidussa keittiö- ja olohuonetilassa. Tilan korkea viistokatto ja länteen aukeavat isot ikkunat tekevät tilasta avaran ja valoisan. Ikkunoista ja taloa kolmelta sivulta kiertävältä laajalta terassilta voi nauttia loivasti laskeutuvasta peltomaisemasta.

Asuintilat lämpiävät mukavasti olohuoneen varaavan pönttöuunin ja ilmalämpöpumppujen avulla. Lisäksi kiinteistölle on juuri asennettu 7 kWp aurinkovoimala, jonka 18 aurinkokennoa on sijoittettu laajalla avoimella tontilla sijaitsevan talousrakennuksen katolle.

Keskikerroksen makuuhuoneen lisäksi erinomaisesti toiseksi makuuhuoneeksi soveltuvan käyttöullakon remontti on juuri valmistunut. Kodikkaan ullakon puulattia on maalattu kauniin vaaleanharmaaksi ja seinät valkoisiksi. Talossa tehdyn laajan remontin yhteydessä keskikerrokseen rakennettiin uusi pesuhuone ja sauna. Nyt kellarissa olevat vanhat pesuhuone ja tyhjä löylyhuone toimivat hyvin kodinhoito- tai työtilana, kuten niiden yhteydessä oleva uloskäynnillinen huone.

Talousrakennuksessa on autotalli ja ilmalämpöpumpulla lämpiävä työtila. Talousrakennuksen toinen pää toimii liiterinä ja tilavana varastona. Tontilla on hyvin tilaa vaikka omenapuutarhalle tai isommallekin kasvimaalle, jonka sadon voi säilyttää omassa maakellarissa.
Suuren vanhan tammen juurella on kesäiltojen yhdessäololle sopiva terassi ja perheen pienimmille oma leikkimökki.

Mennään katsomaan, olisiko tässä teille uusi monien mahdollisuuksien koti tai vapaa-ajan viettopaikka.

Suosimme edelleen yksityisesittelyitä, joten sovithan itsellesi sopivan esittelyajan.
Esittelyt ja lisätiedot: Ulla Majakero, 0400 225608 tai ulla.majakero@remax.fi

Seuraava esittely

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Ulla Majakero

Ulla Majakero

0400 225 608
ulla.majakero@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Asuntoneliöt

www.asuntoneliot.fi

Kiinteistön tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:21627327
Sijainti:Paippinen, Sipoo
Haversbackantie 24, 04170 Sipoo
Tyyppi:omakotitalo
Vapautuminen:sopimuksen mukaan
Pinta-ala:110,0 m²
Kokonaispinta-ala:159,0 m²
Pinta-alan peruste:tarkistusmitattu
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinpinta-alaan (110 m2) on laskettu mukaan: olohuone/keittiötila, makuuhuone, uusi pesuhuone ja sauna, wc, kirjasto/työhuone ja makuuhuone/käyttövintti (jossa osa alle 160 cm korkeaa tilaa). Muut tilat (49 m2): kellarikerroksen vanha sauna ja pesuhuone, työhuone ja wc, tekninentila ja varasto.
Huoneet:Tupakeittiö+mh+psh+s+wc+käyttöullakko+terassi
Tilat ja varustelu:oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus, kosteusmittaus tehty
Koko:kolmio
Kerros:3 / 3
Yleiskunto:tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:Asuinrakennusta on uudistettu ja kunnostettu vuosien 2011-2022. Sähköt, vesijohdot ja viemärit uusittu. Uudet keittiö, pesuhuone ja sauna rakennettu keskikerrokseen. Suurin osa ikkunoista uusittu, rakennettu käyttöullakko, sekä vesikatto ja välipohja uusittu.
Käyttöönottovuosi:1946
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:279 000,00 €
Velaton hinta:279 000,00 €
Neliöhinta:2 536,36 €/m²
Yhtiövastike:0,00 €/kk
Kiinteistövero:349,24 €/vuosi 2021 €
Vesimaksu:
Muut kustannukset:Sähkönkulutus on ollut n. 12200 kWh viimeisen 12 kk aikana (sisältää käyttö- ja lämmityssähkön). Lämmitetty lisäksi myös puulla (pönttöuuni). Kiinteistölle asennettu 10.10.2022 7 kWp:n aurinkovoimala (18 kennoa), jonka arvioidaan tuottavan n. 1/3 kiinteistön nykyisestä energian kulutuksesta. Vesi ja jätevesi: perusmaksu n. 280 €/vuosi + vesi 1,70 €/m3 + jätevesi 2,40 €/m3 kulutuksen mukaan. (2022) Jätehuolto: perusmaksu 2,33 €/kk + 240 litran jätesäiliö 6,86 €/tyhjennyskerta. (2022) Kiinteää tienhoitomaksua ei ole, auraus- ja mahdolliset kunnossapitokulut maksettu toteutuneiden kulujen mukaan.
Kohteen kuvaus
Vesijohto:kunnan
Viemäri:kunnan
Säilytystilat:Talossa komerot ja kellarissa varastotilaa. Talousrakennuksessa varastotilaa.
Takka:pönttöuuni
Kiinteistöön kuuluu:oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus, kosteusmittaus tehty
Muuta kauppaan kuuluvaa:4 kpl ilmalämpöpumppua.
Keittiö
Kuvaus:Varusteet: induktio liesitaso, erillinen pyrolyysi uuni, liesituuletin hormiin, astianpesukone, jääkaappi/pakastin (eteistilassa). Työtasot puuta ja välitila laattaa. Keittiö ja olohuone ovat samaa avointa tilaa. Lattia tilassa on laminaattia, katto kipsilevyä, seinistä yksi pitkä seinä vanhaa alkuperäistä hirsiseinää, osa maalattua kipsilevyä. Tilassa isot ikkunat ja tilasta kaksi käyntiä terassille. Tilassa varaava pönttöuuni ja ilmalämpöpumppu.
Pesutilat
Kuvaus:Uuden pesutilan varusteet: wc-istuin, suihku, lavuaari, peili- ja allaskaappi, lattialämmitys (sähkö), lattiakaivo. Seinät kaakelia ja lattia epox-pinnoitettu. Vanhan pesutilan (kellarikerroksessa) varusteet: peili, lavuaari, suihku, lattiakaivo, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Seinät kaakelia ja lattia lattaa.
WC
Kuvaus:Varusteet: wc-istuin, lavuaari, peili- ja allaskaappi, seinät maalattu ja lattia laattaa, lattialämmitys (rikki). Kellarikerroksessa työtilan yhteydessä seinäkkeen takana wc-istuin.
Sauna
Kuvaus:Uudessa saunassa sähkökiuas, puupaneeliseinät ja lattia epox-pinnoitettu, tilassa ikkuna. Vanha sauna (kellarikerroksessa) tyhjä tila, lattia laattaa ja seinät ja katto maalattua paneelia.
Oleskelutilat
Kuvaus:Olohuone ja keittiötila yhtenäistä tilaa, jossa lattia laminaattia ja seinät maalattua kipsilevyä sekä pitkä seinä alkuperäistä hirttä. Tilassa pönttöuuni ja ilmalämpöpumppu. Tilassa isot ikkunat ja kaksi uloskäyntiä laajalle terassille.
Makuutilat
Kuvaus:Makuuhuoneen seinät maalattua kipsilevyä ja lattia laminaattia. Makuuhuone/käyttöullakko seinät maalattua kipsilevyä, betonia (hormi) ja lautaa, lattia maalattua lankkua. Osa tilasta matalaa.
Muut tilat
Kuvaus:Porrashuone/työhuone: lattia laminaattia, seinät maalattua kipsilevyä. Tilassa ilmalämpöpumppu. Eteinen: lattia laminaattia, seinät maalattu, tilassa kaapisto ja jääkaappi/pakastin. Työtila (kellarikerroksessa): lattia maalattu betoni, seinät maalattu, seinäkkeen takana wc-istuin. Tilassa ilmalämpöpumppu. Tekninen tila ja varasto (kellarikerroksessa).
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaali:puu, hirsi, betoni
Kattotyyppi:Harja
Kate:Pelti
Lämmitysjärjestelmä:hyvä
Energiatodistus:On
Energialuokka:C2018
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:8 030,0 m²
Kaavoitus:Yleiskaava
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Nikkilän keskustaan 8,5 km, Järvenpään keskustaan 13 km,
Koulut:Alakoulu: Norra Paipis Skola 4,8 km Yläkoulut: Nikkilässä 8,5 km Lukiot: Nikkilässä 8,5 km
Linkit
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

Ota yhteyttä
Ole hyvä ja anna nimesi.
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste

x