SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'tony.ristoja@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Tony Ristoja

Tony RistojaFinnishEnglishSwedish

Osakas, Myyntineuvottelija, KiAT, NHS

040 900 5000

tony.ristoja@remax.fi

Olen toiminut myynnin ammattilaisena jo yli kolme vuosikymmentä eri tehtävissä. Ymmärrän hyvin, että oman kodin myyminen tai ostaminen on useimmille meistä elämän suurimpia investointeja mikä edellyttää välittäjältä ehdotonta ammattitaitoa ja luottamusta, jotka ovat olleet omia vahvuuksiani jo yli kymmenen vuoden ajan toimiessani kiinteistönvälitysalalla. Se, että olen toiminut entisessä tehtävässäni rakennustuoteteollisuuden parissa yli 30 vuotta ja sen myötä olen vahva rakennusalan ammattilainen, ei varmastikaan ole haitaksi eri tilanteissa erityisesti kiinteistöjen toimeksiannoissa.

Tunnen hyvin Keravan alueen sekä sen ympäristön kuten Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi. Kiinteistönvälitysalani alkuvaiheessa toimin RE/MAX:in Tikkurilan konttorissa ja sitä myöden on Vantaa myös vahvaa osaamisalueettani.

Jos haluat asunnostasi luotettavan arvion – soita jo tänään! Teen sen veloituksetta!

Betjäning även på svenska! Service also in English!


Välittäjästä sanottua

Aiemmin pyysimme usealta yritykseltä arvion asunnon hinnasta. Arvio käynnin aikana Ristojasta jäi hyvä mielikuva ja hän osasi meidän näkemyksen mukaan hoitaa asiat juuri, kuten toivoimme. Tästä syystä valitsimme hänet ja hän hoiti asiat mallikkaasti alusta loppuun asti.
10
Hyvä ensivaikutelma, vastasi todellisuutta, aikataulut pitivät, ei ongelmia, opin itse paljon nykyisestä asuntokaupan käytännön toteuttamismahdollisuuksista. Asunnon luovutuspäivämäärä avaimen saamisineen on vielä edessäpäin, joten itselläni pieni jännitys on vielä jäljellä. Kokonaiskuvaa asuntokaupasta voin luonnehtia arvosanalla erinomainen.
10
Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä tuntee alueen ja oli aidosti avulias kaupanteossa. Erityisesti kiitos siitä, että välittäjä antoi rauhassa miettiä asiaa, eikä kiirehtinyt tai painostanut nopeisiin päätöksiin.
10
OK!
9
Ei mitään ongelmia. Oikein miellyttävä persoona. Pätevä ja asiantunteva.
10
Välittäjä oli riittävän täsmällinen ja hoiti asiat sovitusti. Tapaamisaika kohteella hoitui nopeasti ja yhteydenpito oli aktiivista.
9
Priima suoritus! Kaikki sujui mutkattomasti ja ammattitaidolla.
10
Erittäin luotettava ja vastasi todellisuutta. Aikataulut pysyi. Erittäin ammattimaisesti hoidettu. Yllätyimme positiivisesti. Ei ole muuta sanottavaa kuin kehut, ja kiitokset huippusuorituksesta. Mielellämme suosittelemme Remax ia ja välittäjä Tony Ristojaa. Kiitokset.
Julia KoivistoMyyjä
10
Todella asiantunteva ja rento esittely, jossa sai kaikessa rauhassa tutustua asuntoon, ilman paineita.
Juhani TörnroosOstaja
10
Välittäjä oli erinomainen, varsinkin kun kiinteistö osoittautui vaikeammaksi markkinoida kuiin oli alussa luultu. Hän tunsi kiitettävän hyvin rakennusalan ja oli aina mukaan kun oli ylimääräisiä toimenpiteitä (salaojien huuhtelu, kuntotarkistus). Kaikki selitettiin selkeästi, mutta myöskin hän osasi kuunnella, antaa puheenvuoron vaikka hänellä oli asia kesken. Täydet pisteet, Tony!
10
Hyvä fiilis jäi. Tony hoiti hommat sovitusti ja piti meitä hyvin ajantasalla kauppojen etenemisestä. Jaksoi vastailla ensiasunnon ostajan lukemattomiin kysymyksiin ja olla tukena isossa asiassa. Voisin helposti suositella Tonya.
9
Välittäjä teki työnsä hyvin. Tykättiin kun ei ”pakottanu” ostaa asuntoa vaan antoi kokonaan valinnan meille.
10
Luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä. Asunnosta otetut valokuvat olivat erinomaisen hyviä.
10
Kaikki meni sujuvasti ja välittäjä oli aina tavoitettavissa. Kokonaiskuva on ollut moitteeton, ainakin toistaiseksi.
10
Käytimme välittäjää ostaessa myydessä ja arviointiin.Saimme hänestä positiivisen kuvan kaikissa tilanteissa ja hänen toiminta vastasi odotuksiamme. Kahdessa kohteessamme oli vesivahinko ja taloyhtiöremontti ja välittäjä osasi auttaa näiden asioiden huomioon ottamisessa. Hintaneuvottelut sujuivat häneltä ammattitaitoisesti.
Risto PoikonenMyyjä
10
Välittäjä kertoi rehellisesti että kotiamme haastava saada myydyksi haluamaamme hintaan mutta oli pitkäjänteinen ja piti myynnissä sovitun ajankin jälkeen. Lopputuloksena koti myyty pyyntihinnalla. Kokemus oli valttia tässä myynnissä jota ei toisen firman välittäjä edes halunnut ottaa myyntiin. Kiitokset Tonylle !
Pieter StarmansMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin mutta hitaanpuoleisesti.Ehkä parempi myynti ilmoitus kuvineen olisi ollut edustavampi ja kauppa syntynyt nopeammin.Lopputulos kiitettävä ja välittäjä erittäin aktiivinen.
8
Erinomaisesti hoidettu asuntokauppa! Asunto meni nopeasti kaupaksi mikä johtui varmasti siitä että asunto oli hinnoiteltu oikein ja välittäjä oli aktiivinen! Suur kiitos Tonylle!
Hanna WalterMyyjä
10
Hyvä ,asiallinen.
Pentti SetäläMyyjä
10
todella hyvä ammattitaitoinen välittäjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste