SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'tony.ristoja@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Tony Ristoja

Tony RistojaFinnishEnglishSwedish

Osakas, Myyntineuvottelija, KiAT, NHS

040 900 5000

tony.ristoja@remax.fi

Olen asuntokaupan vahva ammattilainen ja toiminut myynnin parissa jo yli kolme vuosikymmentä eri tehtävissä.

Ymmärrän hyvin, että oman kodin myyminen tai ostaminen on useimmille meistä elämän suurimpia investointeja ja se vaatii ehdotonta ammattitaitoa ja luottamusta, jotka ovat olleet omia vahvuuksiani jo n. kymmenen vuoden ajan toimiessani kiinteistönvälitysalalla.

Se, että olen toiminut entisessä tehtävässäni rakennustuoteteollisuuden parissa yli 20 vuotta ja sen myötä olen vahva rakennusalan ammattilainen, ei varmastikaan ole haitaksi eri tilanteissa erityisesti kiinteistöjen toimeksiannoissa.

Tunnen hyvin Keravan alueen sekä sen ympäristön niin Tuusulassa kuin Järvenpäässä, vaikka vaimoni mukaan olen, joka on syntyperäinen keravalainen, ”uuskeravalainen”, koska olen asunut Keravalla vasta n. 15 vuotta :)

Kiinteistönvälitysalani alkuvaiheessa toimin RE/MAXin Tikkurilan konttorissa ja sitä myöden on Vantaa myös vahvaa osaamisalueettani.

Jos haluat asunnostasi luotettavan arvion – ota yhteyttä, teen sen veloituksetta!

Betjäning även på svenska!
Service also in English!


Välittäjästä sanottua

Tony rocks!
10
Loppu hyvin,kaikki hyvin
9
Tony on leppoisa ja asiantuntija asuntoa myytäessä. Ammattitaitonsa ansiosta sai myytyä asuntomme juuri oikealla hetkellä. Täys kymppi Tonylle.
10
Olemme todella tyytyväisiä ostamaamme palveluun. Välittäjä oli todella ammattimainen, tunsi hyvin alueen ja hoiti myyntiä aktiivisesti eteenpäin. Hän piti kaikki lupaamansa asiat ja tiedotti muutoksista välittömästi. Mitään ei olisi voitu tehdä paremmin. Voimme lämpimästi suositella välittäjäämme.
10
Kaikkimuuten ok, mutta tarjouksien viimeistely puuttui. Vastatarjouksia ei kesitelty kirjallisesti.
Aaro IkäläinenMyyjä
9
Tony antoi erittäin hyvän ja luotettavan ensivikutelman ja oli asiakastyössä erittäin ammattitaitoinen. Kiitoksia hyvästä toiminnasta !
10
Hyvä tyyppi, sopii alalle, herättää luottamusta.
9
Asunnon välittäjä oli ammattitaitoinen ja hyvin perillä siitä mitä oli myymässä. Siksi otin hänet myymään omaa asuntoani.
10
Välittäjä piti yllä hyvin yhteydenpitoa, vaikka myyntiprosessi kesti markkinatilanteesta johtuen pitkään. Voin suositella Tonyn välityspalveluja. RE/MAX palvelu ja kohteiden sosiaalinen näkyvyys on huippuluokkaa muihin kilpailijoihin verrattuna.
10
Tony oli todella luotettavan oloinen koko yhteistyön ajan. Olin todella tyytyväinen hänen tapaan ja tyyliin tehdä yhteistyötä meidän kanssa ottaen huomioon meidän todella hankalan tilanteen. Hänessä parasta oli että hän kertoi meille vain sellaiset todella potentiaaliset asunnonkatsojat ja näin ollen suodatti / ns ei antanut turhaa toivoa mahdollisesta kaupasta jos sitä ei oikeasti ollut. Respect!
Leni LappalainenMyyjä
10
Mukava ja asiansa osaava myyjä. Vastasi puhelimeen aina tai soitti takaisin. Mukava oli asioida hänen kanssaan.
Marika ImmonenOstaja
10
Moi, Erittäin hyvin hoidettu.
Ville ImmonenOstaja
10
Erinomainen, ammattitaitoinen ja luotettava vaikutelma. Ongelmia ei esiintynyt. Oikotien ilmoituksessa hyvät myyntiargumentit, jotka herättivät kiinnostuksen.
9
Toisen kerran turvauduimme Tonyn palveluihin
9
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä ei tuntenut kohdetta täysin, ilmeisesti tuurasi kolleekaa?
9
Erinomaista palvelua alusta loppuun. Ammattitaitoa ja säntillistä asioiden hoitoa. Aikatauluihin päästiin kesälomakaudesta huolimatta, kiitos välittäjän vaativan ja ammattitaitoisen otteen. Kaupanteko sujui mutkitta ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.
10
Asuntokaupasta jäi erittäin positiivinen kokonaiskuva. Välittäjä asiallinen, luotettava, alalle hyvin soveltuva. Aikataulussa pysyttiin ja mitään ongelmia ei syntynyt. Kaikinpuolinen erittäin hyvää palvelua. terv Liisa Kankainen
Marja Liisa KankainenMyyjä
10
Ensivaikutelma oli asiallinen ja rento. Vaikutelma ei muuttunut myynnin aikana. Aikataulu piti ja mitään ongelmia ei ilmennyt. Asuntokauppa sujui vaivatta ja aktiivinen yhteydenpito oli hienoa.
10
Tony kanssa asioiminen oli toistamiseen erittäin laadukasta, tehokasta ja asiantuntevaa. Välittäjän kanssa oli helppoa keskustella asioista ja hän kuunteli asiakasta. Aikataulussa pysyttiin hienosti ja asunto menikin käytännössä ensimmäisellä näytöllä! Välittäjä oli meihin aktiivisesti yhteydessä näyttöjen ajan ja kysyi yksityiskohtiin vastauksia. Hän hoiti koko prosessin alusta loppuun hienosti ja ammattimaisesti! Olemme suositelleet Tonyä jo eteenpäin. Kiitos Remaxille hyvin hoidetusta asuntokaupasta!
9
Kaikki sujui hyvin !
10
Kaikki sujui kuin oppikirjasta. Kilpailutimme useita välittäjiä. Tony Ristoja osoit- tautui heti esittelystä lähtien meidän molempien mielestä ylivoimaisesti parhaaksi. Kaikki meni hyvässä yhteistyössä alusta loppuun. Hintaa saimme karkeasti ottaen juuri sen mitä halusimme. Loppu hyvin ,kaikki hyvin.
Veikko ToivanenMyyjä
10
Ammattitaitoinen myyjä , joten kaikki sujui hyvin. Asunto myytiin vajaassa kahdessa viikossa hyvään hintaan
10
Ainoa pieni miinus oli se, että näytön jälkeen ei usein otettu heti yhteyttä miten se oli mennyt ja muutaman kerran soiteltiin itse myöhemmin miten näyttö oli mennyt. Kokonaisuudesaaan kuitenkin erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siihen kuinka sinnikkäästi välittäjä jatkoi asunnon myyntiä ja saimmeloppujen lopuksi sen mitä olimme lähteneet hakemaan.
9
Täytti hyvän ensivaikutelman antamat odotukset
10
Ihan hyvin meni.
9
Asiantunteva, miellyttävä, ei liian päällekäyvä vaan ystävällinen
Tiina TakalammiOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste