SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'miia.kyostio@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Miia Kyöstiö

Miia KyöstiöFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

041 435 7217

miia.kyostio@remax.fi

Kotinne myynti on minulle kunnia-asia.
Laitan itseni 100-prosenttisesti likoon parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Yhteistyö LKV ammattilaisen kanssa takaa teille turvalliset asuntokaupat.
Tavataan ja laaditaan yhdessä teille räätälöity palvelukokonaisuus!

Do not hesitate to contact me in any real estate related matters.


Välittäjästä sanottua

Miia on todellinen tähti! Niin asiantunteva ja todellinen ammattilainen. Hän tiedotti koko ajan missä mennään ja pystyimme koko ajan luottamaan, että hän hoitaa homman. Ihan ehdottomasti alansa huippua!
10
Asuntonäyttö sopi välittäjälle todella nopealla aikataululla, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Itse näytössä oli rento ja mukava ilmapiiri ja samalla asunto esiteltiin ammattilaisen ottein. Kaupanteon valmistelu sujui moitteetta ja minulle välitettiin jokainen tarpeellinen dokumentti ja paperi kiinteistöstä hyvissä ajoin. Asunnon ostajana olen todella tyytyväinen, että juuri Miia oli ensi asuntokaupassani välittäjänä.
10
Miia oli välittäjänä todella ammatti taitoinen, miellyttävä ja ystävällinen. Välittäjä osallistui myös asunnon stailaukseen, myös lainaamalla myynnin ajaksi omia tavaroita, koska kyseessä oli asumattoman asunnon myynti. Kuvat onnistuivatkin täydellisesti. Esite oli todella hyvin tehty ja asunnon kuvailuun oli saatu hienosti asunnon henki. Kaikki hoitui tehokkaasti ja aikataulut pitivät aina. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja piti minut ajan tasalla hyvin koko prosessin ajan. Hinta arvio oli realistinen ja hyvin perusteltu. Asunto myytiin nopeasti ja olin todella tyytyväinen hintaan. Välittäjällä on todella hyvä tunne äly ja voin ja olenkin suositellut häntä sydämestäni.
10
Erittäin ammattitaitoinen ja lämminhenkinen kaikki aikataulut pitivät. Kohteessa jonka ostimme oli toisiaan lähellä olevia tarjouksia välittäjä antoi mahdollisuuden kaikille tehdä viellä yhden tarjouksen mikä oli erittäin reilua. Kiitos Mia.
Kimmo HonkanenOstaja
10
Välittäjä oli lämminhenkinen, helposti lähestyttävä ihminen. Hän tiesi kohteesta ja osasi vastata kysymyksiin ..Hän oli helposti tavoitettavissa ja auttoi meitä aina, kun olimme avun tarpeessa. Hän pystyi rauhallisella ja ystävällisestä olemuksellaan rauhoittamaan myös meitä, kun välillä jännitti kuinka käy. Ei ollut ongelmia ja kaikki sujui sovitusti ja aikataulussa. Kokonaiskuva asuntokaupoista oli lämminhenkinen, suosittelen lämpimästi.
Taina HonkanenOstaja
10
Miia oli erittäin ystävällinen, avulias ja tiedotti aktiivisesti koko myynnin ajan tapahtumista. Raudanluja ammattilainen on kyseessä.
Chris NorrmanMyyjä
10
Ensivaikutelma hyvä - lämminhenkinen,iloinen ja toisen kotia kunnioittava. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin. Ei ollut ongelmia yhteistyössä. Asuntokaupasta jäi hyvä fiilis. Myyntikonsepti esitteineen ja toimintatapoineen hyvä.
10
Erittäin luotettva ja aikaansaava
Reijo VainionpääMyyjä
10
Välittäjästä jäi todella hyvä vaikutelma heti. En ruvennut kilpailuttamaan muita välittäjiä. Myynti sujui hyvin ja ongelmia ei ollut. Kaikinpuolin helpoin myynti omalta osaltani. :)
10
Miia Kyöstiö on luotettava ja vakuuttava kiinteistövälittäjä. Uskon käyttäväni häntä myös tulevaisuudessa.
Tero MäenpääMyyjä
10
Alusta asti välittäjä vaikutti osaavalta ja todella ystävälliseltä. kaikki sujui sovitusti ja oli mukava asioida keseisen välittäjän kannsa . välittäjä kertoi matkan varrella keikesta missä mennään ja kaikesta paperisodasta liittyen tapaukseen jossa minä ja siskoni toimimme äitimme edunvalvojina asunnon myynnissä. kiitos yhteistyöstä !
Anne LagerströmMyyjä
10
Kaikki asiat sujuivat esimerkillisesti. Miiasta sai erinomaisen ensivaikutelman, joka myös vastasi todellisuutta koko myyntiprosessin ajan. Myynti hoitui erittäin nopealla aikataululla ja saimme asunnosta paljon paremman hinnan kuin olisimme itse uskoneet ja vielä erittäin kohtuullisella välityspalkkiolla. Hinta-laatusuhde täysi 10. Kaiken kaikkiaan palvelu ja tulokset ylittivät odotukseni ja aion ehdottomasti suositella Miiaa tuttavilleni.
10
Rautainen myynnin ammattilainen, jolla sydän paikallaan!
10
Asunnon myynti sujui suunnitellun aikataulun mukaisesti ja välittäjän toiminta oli kaikilta osin kiitettävää. Miia Kyöstiö on todella ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä, niinpä aion ehdottomasti jatkossakin kääntyä asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa hänen puoleensa.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli, että Hän on meidän makuun sopivan rento ja osaa asiansa, sekä tekee työnsä 110 lasissa. Tämä vaikutelma piti alusta loppuun ja asuntomme meni kaupaksi parissa päivässä ongelmitta. Saimme ennen ensinäyttöä täyden hinnan tarjouksen ja joku välittäjä olisi voinut jättää myynnin siihen, mutta Miian pelisilmä, mahtava tekemisen fiilis ja silmin nähtävä motivaatio työtään kohtaan auttoi nostamaan hinnan lopulta yli odotusten, kun hän hankki toisen tarjouksen joka olikin lopulta yli pyynnin. Aivan loistava välittäjä!
10
Välittäjä on ammattitaitoinen, luotettava ja aktiivinen toimija.
10
Rautaista ammattitaitoa ja tilannetajua! Rehellistä ja luotettavaa toimintaa kaikinpuolin!
Elina TyrkäsMyyjä
10
Yhteistyö Miian kanssa sujui nopeatempoisesti, sujuvasti ja luottamuksellisesti. Miia hoiti asiat nopeasti ja ammattitaitoisesti, kuitenkin huumorintajuisesti. Pidin siitä, että Miia sanoi asiat suoraan olematta kuitenkaan tyly. Voisin ehdottomasti suositella samaa välittäjää muillekin!
9
Luotettava ensivaikutelma. Piti koko myynti prosessin. Monien käänteiden jälkeen edelleen hyvä fiilis.
Maarit LannettaMyyjä
9
Välittäjä toimi ammattitaitoisesti. Hän osoitti varmuutta, luotettavuutta, sekä hänellä on hyvä aluetuntemus.
Tuula FlinkMyyjä
10
Kaikki toimi sovitusti ja oli todella mukava asioida Miian kanssa. Jos ja kun myyn ostamani asunnon niin otan ehdottomasti yhteyden Miia Kyöstiöön ja toivon että hän hoitaa asuntoni myynnin. Hän toimi kaupanteossa puolestani valtakirjalla ja en joutunut hetkeäkään epäröimään etteikö kaikki menisi kuten olin toivonut. Kiitokset Miialle asiantuntijuudesta sekä ystävällisyydestä heti ensi tapaamisestamme alkaen.
10
Luottamus välittäjään syntyi heti, Miia on asiantunteva, palvelualtis ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hän piti luvatut asiat ja tiedotti kiitettävästi asioista. Ihan täyden kympin välittäjä!
10
Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Hän oli osaava ja kärsivällinen vaikka pankin kanssa hitautta. Suosittelisin kyseistä välittäjää ehdottomasti ystävilleni.
Mira PulkkinenOstaja
10
Miia hoiti kaupan erittäin ammattimaisesti, vaikka siinä erilaisia mutkia olikin matkassa. Kiinteistön tiedot tarkastettiin alkuun tarkasti ja tästä saatiin hyvä pohja markkinoinnille. Markkinoinnillinen näkymä netissä oli hyvä, kuvat sekä myynti tekstit olivat erinomaisen hyvät. Kauppakirjan luonnostelussa oli omat haasteet. Miia hyvin "taklasi" nämä asiat sekä myyjän että ostajan puolelta ja kauppa saatiin aikaiseksi. Aktiivinen ote asiakkaisiin ja tavoitteellinen myynti toimi tämän kohteen myymisessä.
10
Missään vaiheessa ei tarvinnut miettiä, valitsinko oikean välittäjän. 10/10.
10
Miia oli asiallinen, asiantunteva myyjä, joka hoiti kokonaisuudessaan meidän kiinteistön myynnin ja uuden ostamisen hienosti. Ensivaikutelma oli pätevä ja se kantoi koko yhteistyön. Kiitos! Voin suositella RE/MAXia tutuilleni.
Satu HartMyyjä
10
Todella tehokasta, kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä myyntitoimintaa. Välittäjän kanssa oli helppo hoitaa kaikki eteen tuleet ongelmat ja hänen avuliaisuutensa oli vertaansa vailla. Kaikki talomme myyntiin liittyvät asiat välittäjä hoiti nopeasti ja hän oli todella palvelemassa asiakasta 24/7. Kaiken kaikkiaan koko myyntiprosessi oli erittäin miellyttävä kokemus.
Fred SaksMyyjä
10
Myyjä realistinen ja iloinen. kaikki meni todella hyvin
Pentti SipiläOstaja
10
Välittäjän kanssa oli miellyttävää ja helppoa asioida. Käytännön asiat hoituivat vaivattomasti ja ongelmitta. Kiitos Miia!
9
Tavoitteenamme oli myydä kotimme mahdollisimman nopeasti. Valitsimme välittäjäksemme Miian sekä hyvän ensivaikutelman että loistavien suositusten perusteella. Miia hoiti kaupat alle kuukaudessa täyden kympin arvosanalla. Suosittelemme häntä jokaiselle asunnon myyntiä tarvitsevalle.
Anne SaarinenMyyjä
10
Miia on joustava ja palveluhenkinen välittäjä. Hän hoitaa ja sovittaa ostajan ja myyjän tiukatkin aikataulut hyvin yhteen. Olen ollut erittäin tyytyväinen Miian toimintaan. Tämä oli kolmas asuntokauppa hänen kanssaan.
10
Iloinen, reipas ja rehellinen vaikutelma tuli hetija jatku koko ajan. Kiitos paljon.
Pentti SipiläMyyjä
10
Iso KIITOS Miia taas, täyden kympin suoritus ja täyden kympin välittäjä :)
Mikko KeskinenMyyjä
10
Miia Kyöstiön toiminta ylitti kaikki odotukset! Miia on todellinen ammattilainen, joka toimii tehokkaasti ja täsmällisesti sekä hyvin ystävällisesti. Hän ajattelee vilpittömästi asiakkaidensa parasta ja työskentelee määrätietoisesti. Suosittelen lämpimästi!
10
Välittäjä oli ystävällinen ja luotettavan oloinen, hän ei luvannut liikoja vaan oli realistinen. Yhteydenpito sujui tosi hyvin, olimme koko ajan tietoisia missä mennään. Kaikki asiat hoituivat sovitulla tavalla.
10
Miia Kyöstiö on luonteva ja helposti lähestyttävä välittäjä, hänen kanssaan oli ilo toimia.
10
Aikaisimpiin välittäjä kokemuksiin verrattuna Miia hoiti asunnon myynnin todella tehokkaasti ja hyvin. Olimme tyytyväisiä ja suosittelemme häntä myös eteenpäin. Markku ja Ulla Kovasin
Markku KovasinMyyjä
10
Välittäjä oli aktiivinen, vastasi nopeasti, järjesti näytöt nopeasti. Aikataulut pitivät.
9
Hei. Olen rakentanut monta taloa ja ollut monia eri välittäjiä... Miia Kyöstiö ylitti kaikki odotukset. Hän on erittäin ammattitaitoinen ja rauhallinen ... osaa vastata myös rakennusalan ammattilaisen vaikeisiin kysymyksiin... hän osaa käsitellä asiakkaita varmasti ja luotettavan rehellisen kuvan antaa kaikille... nyt aloitin jälleen uusien talojen teon pyydän Miian myymään myös ne... tämä on hänelle kuniaoisoitus..
Juhani VarjotieMyyjä
10
Kaikki sujui loistavasti ja aivan ihana ja tosi ammattitaitoinen välittäjä oli. Iso kiitos Mia Kyöstiölle!! Aivan varmasti suosittelen tutuille Re/maxia kun tulee ajankohtaiseksi asuntokaupat.
Ruut-Rebecca LehtiniemiOstaja
10
Kaikki meni täydellisesti.
Samuli TanhuanpääMyyjä
10
Miia myi kotimme viikossa. Oltiin erittäin tyytyväisiä koko prosessiin, alkaen valokuvista ja loppuen kauppojen tekoon. Kiitokset Miialle :)
10
Erittäin tyytyväinen toimintaan.. ;)
Juhani VarjotieMyyjä
10
Erittäin ystävällistä, yksilöllistä ja ammattitaitoista. Otettiin asiakas kokonaisuutena huomioon.Täsmällistä. Tuli tunne että tähän voi luottaa.
Asiallinen ja mukava välittäjä. Esittelystä kaupanteko hetkeen asiat etenivät sovitusti.
9
Miia Kyöstiö on ammattitaitoinen ja miellyttävä. Hänestä huokuu luotettavuus, joka on mielestäni äärimmäisen tärkeä ominaisuus välittäjällä. Suosittelen Miiaa ehdottomasti tutuilleni.
Kirsi UttiMyyjä
10
Miia on aivan loistavan hyvä (tässäkin) työssään!!! Tiesin, että häneen voi luottaa ja että hoitaa työnsä luotettavasti!!!
Kimmo KoskinenMyyjä
10
Välittäjä oli asiallinen ja kaikki sujui oikein hyvin ja rivakasti.
Kaisu SoiniOstaja
10
Loistava välittäjä.
10
Nopea, tehokas, mutta kuitenkin sopivan rento ja huumorintajuinen.
Mari VäisänenOstaja
10
Välittäjä oli aivan huippu! Kaikki asiat sujuivat todella hyvin ja jouhevasti. Välitäjä oli aina saatavilla (todellakin aina!) ja häneltä sai aina vastauksen, kysymykseen kuin kysymykseen! Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjään ja voin suositella häntä kenelle tahansa!
10
Erittäin mukava ja sympaattinen välittäjä. 10+
10
Kaikki sujui jopa paremmin kuin osasimme odottaa. Asunto oli myyty parissa päivässä, meihin oltiin koko ajan yhteydessä ennen kuin itse ehdimme soittaa tai ottaa yhteyttä. Kodin esite oli hyvin tehty ja inhoamani kirjoitusvirheet puuttuivat siitä :)
10
Ensivaikutelma rauhallinen ja osaava ja vastasi ensivaikutelmaa. Hyvä kokonaiskuva ja suosittelen kyseistä myyjää varmasti. Kiitos.
10
Kaikki sujui erinomaisesti ja miellyttävällä tavalla.
10
Kaikki sujui hyvin. Itselleni kaikki tapahtui nopealla aikataululla, ostin asunnon niinku k n yllättäin. Mutta kaikki sujui luontevasti ja hyvin ja välittäjä oli luotettava. Selvitti minulle muutaman asian nopeasti. Välittäjä on myös ystäväll i nen ja lämminhenkinen ihminen, ei liian hyökkäävä. Suurkiitos ja terveiset hänelle.
9
Välittäjä oli erinomaisesti tavoitettavissa aina kun heräsi jotain kysyttävää kellonajasta huolimatta.
9
Ammattitaitoinen välittäjä ja kaikki sujui alusta loppuun hienosti ja vaivattomasti. Välittäjä teki niin kuin lupasi ja aikataulullisesti ylitti odotukset kaikilta osin. Kaikin puolin kiitettävää ja hyvää palvelua. Olen tyytväinen.
Anne KoskiMyyjä
10
Hyvin taitava myyjä
Petri TuulariOstaja
10
Kokonaisuus sujui paremmin kuin hyvin. Kiitos Mialle!
10
Mia Kyösti toimi erittäin ammattimaisesti. Oli kiva asioida hänen kanssa. Oispa muittentin välittäjät yhtä hyviä. Asuntokauppa parantuisi.
Lauri PatrikainenOstaja
10
Kaikki kiitettävää tässä tapauksessa. Toimistonne ilmoitusikkuna on hieman syrjässä. Kaikilla asuntoa vaihtavilla ikäihmisillä ei ole vieläkään nettiä.
10
Jo ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen ja miellyttävä. Hän oli luotettava, täsmällinen ja aikataulut pitivät. Erittäinen ammattitaitoinen, aktiivinen yhteydenpidossa, ystävällinen, esitti asiat selkeästi, hyvä myyjä joka sai lyhyessä ajassa tuloksia aikaiseksi. Aivan huippuhyvä välittäjä!!
10
Ensiluokkaista ja ammattimaista välitystoimintaa. Asuntoni myyntiprosessi hoitui todella vaivattomasti, helposti ja nopeasti välittäjän ammattiatidon ansiosta. Lopputulos oli toivottu. Suosittelen ehdottomasti kaikille tuttavilleni LKV Miia Kyöstiötä.
Sanna AlataloMyyjä
10
Välittäjä antoi kaikki tarvittavat tiedot ja hän vaikutti ammattitaitoiselta. Hän piti lupauksensa yhteydenotoista yms. Välittäjä oli rento ja helposti lähestyttävä. Hänen kanssaan oli mukava asioida.
9
Välittäjä vaikutti erittäin ammattitaitoiselta ensi hetkestä lähtien. Kommunikaatio pelasi täydellisesti ensi hetkestä lähtien ja koko prosessin ajan sain vaikutelman, että välittäjä toimi minun parhaakseni. Vaikka hän oli rautainen ammattilainen, oli hänellä silti rento ote asioihin, mistä pidin erittäin paljon. Toiminta oli nopeaa ja tehokasta kaikissa myyntiprosessin vaiheissa, eikä minulla ole yhtään mitään negatiivista sanottavaa.
10
Välittäjä oli asiantunteva ja hoiti kaupan alusta loppuun saakka sujuvasti. Ehdottomasti suosittelen häntä eteenpäin ja käytän hänen palveluitaan myös jatkossa.
10
Välittäjä oli asiantunteva ja oikein mukava
9
Miia oli sanansa mittainen nainen! Rehellinen ja suora, eikä lipevä ja kiero niinkun moni muu välittäjä. Pidin hänen skarpista asenteesta vaikka hän oli kuitenkin samalla hyvin huumorintajuinen ja lämmin persoona. Voin lämpimästi suositella häntä eteenpäin, jos joku välittäjää kaipaa. Ja hän olisää todella tehokas ja nopea, kun asunto myytiin jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä.
Paula SimulaMyyjä
10
välittäjä oli erittäin miellyttävä, ja hyvin kohtelias sekä erittäin aktiivinen yhteydenottojen suhteen. Kokonaiskuvasta jäi hyvä mieli!
10
Kaikki sujui erittäin hyvin. Olin erittäin tyytyväinen välittäjään, Miia oli miellyttävä ja hänelle oli helppo puhua. Kokonaiskuva asuntokaupoista oli positiivinen ja voisin suositella Re/Maxsia kaikkille tuttavilleni.
10
Ammattitaidolla hoidettu myynti. Välittäjän rauhallinen olemus ja varmuus hyvästä kaupasta välittyi myös stressaville myyjille, eli henkinen apu oli myös tarjottu kaiken muun lisääksi. Hyvin tyytyväisiä ollan! Kymppisuoritus!
Anna RepinaMyyjä
10
Välittäjä toimi erinomaisesti koko esittelyn ja kaupan yhteydessä. Aikataulu oli ihan nappiin. Välittäjä hoiti erinomaisesti myös asuntokaupassa ilmenneet ongelmat. Ensi vaikutelma oli erinomaisen hyvä aina alusta loppuun saakka. Jos vielä joudun asuntokauppoihin, valitsen Remaxilta juuri saman välittäjän. Kiitos hyvästä palvelusta.
10
Miia on todella ammattitaitoinen, hoiti kaikki asunnon myyntiä koskevat asiat ripeästi ja piti minut erinomaisen hyvin kartalla jatkuvasti. Hän neuvoi ja opasti, oli todella luotettava ja hoiti asiat paremmin kuin hyvin. Kaikki asiointi oli enemmän kuin sujuvaa, ja asiat hoituivat aikataulussa. Miia teki töitä ilolla, ja positiivinen asenne paistoi läpi kaikessa hänen tekemisessään. Rehellinen, realistinen ja äärimmäisen ammattitaitoinen välittäjä. Ei mitään huonoa sanottavaa, hienoa työtä parhaalla mahdollisella lopputuloksella.
Kaisa KanninenMyyjä
10
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kotimme myynnistä ja kertoi mielestämme kaiken oleellisen asunnonmyyntiin liittyen. Välittäjä piti aktiivisesti meihin yhteyttä ja toiminta oli muutenkin ripeää. Voimme lämpimästi suositella välittäjämme!
10
Asuntokaupat sujuivat kokonaisuudessaan sujuvasti. Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvä ja asioidessamme se edestään vahvistui. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Kävin katsomassa useampia Remax:n välittämiä kohteita ja välittäjänä Miia tuntui antautuvan työlleen antaumuksella. Hieno homma!
9
Aivan loistava ja ammattitaitoinen välittäjä! Helposti lähestyttävä ja asiallinen! Kaikki meni niin upeasti, että suositteluja välittäjästä ja firmasta voimme avoimin mielin tarjota eteenpäin!! Esitteessä oli huikeat kuvat ja esite muutenkin selkeä! Kaikki muutkin paperit selkeitä ja kauppa mutkatonta. Paras asuntokauppa!!
10
Miia oli asiallinen ja miellyttävä koko ajan. Ohjeet olivat selkeät ja niiden mukaan oli helppo toimia. Ongelmia ei ollut.
10
Todella helppoa kaupankäyntiä näin ostajan näkökulmasta. Paperit sai nopealla aikataululla ja muutenkin yhteistyö pelasi kuin kellonkoneisto! Kiitos välittäjälle!
Joel InnanenOstaja
10
Kiitos erittäin nopeasta toiminnasta ja aina kaikkiin kysymyksiin saimme heti vastaukset!
9
Välittäjä on tuttuni pitkältä ajalta, joten tiesin hänet reippaaksi, miellyttäväksi ja asioihin paneutuvaksi. Myös tässä yhteistyössä nämä seikat näkyivät ja meidän oli erinomaisen helppo toimia yhdessä. Kaikki suijui joustavasti, aikatauluissa pysyttiin ja asiat saatiin hyvään päätökseen. Suuri kiitos hyvästä työstä!
10
Välittäjä oli heti tavattuamme oikein asiantunteva ja miellyttävän tuntuinen. Aikataulussa pysyvä ja asuntokauppa sujui sutjakkaasti. Olen tyytyväinen palveluun, suosittelen muillekin .
9
Asiat hoituivat hyvin ja nopeasti. Tarvittaessa sain aina nopeasti vastauksiani kysymyksiini. Olen todella tyytyväinen välittän toimintaan.
Juhana NiemiOstaja
10
Erittäin hyvin toimi. Varmaan uudelleenkin tulee käytettyä samaa välittäjää.
9
Kaikki meni mielestäni todella sujuvasti ja välittäjä oli ammattitaitoinen. Aikataulut ja lupaukset pitivät hyvin ja ongelmia ei ilmennyt missään vaiheessa. Kokonaiskuva oli todella positiivinen
10
Erittäin hyvää yhteistyötä vaikka myyntiaika oli pitkä ja markkinat haastavat.
10
Ihan mukavasti meni.
9
Välittäjästä syntyi luotettava ja tunnollinen vaikutelma. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta, kaikki hoitui odotetusti ja sujuvasti. Jäi oikein mukava kokonaiskuva ja yhteydenpito välittäjään sujui jopa hauskoissa merkeissä, meillä oli kivaa!
9
Yhteistyö välittäjän kanssa oli erittäin saumatonta, ihmisläheistä ja helppoa.
Joni TuomainenMyyjä
10
Kaikki sujui erittäin hyvin. Ensivaikultelma Miiasta oli rento mutta hyvin asiantunteva ja luotettava, asioihin paneutuva, ja se vaikutelma pysyi. Juuri ennen myyntiin päätynyttä tarjousta välittäjä(t) suosittelivat myyntihinnan alennusta, mutta onneksi emme siihen lähteneet, sillä saimme hyvän tarjouksen pian sen jälkeen.
9
Kaikki sujui, ensivaikutelma energinen, aktiivinen ja tehokas välittäjä, vastasi todellisuutta, aikataulut pitivät. Syntyi luottamus, homma hoidossa.
Lasse VäisänenMyyjä
10
Lämminhenkistä ystävällistä palvelua ammattitaidolla.
Jarmo HeleniusOstaja
9
Kaikki sujui todella mallikkaasti. Aikataulut piti ja kaikki odotukset jopa ylittyi reilusti. Ei voi muuta olla kuin erittäin tyytyväinen kaikin puolin välittäjään ja hänen ammattitaitoon. Suosittelen ehdottomasti eteenpäin.
Jukka-Pekka TujulaMyyjä
10
Kaiken kaikkiaan mukavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
10
Välittäjä antoi itsestään heti luotettavan vaikutelman , ei `tuputtanut´ liikaa , kertoi rehellisesti mitä asunnosta voi saada ,ja otti kiitettävästi tarvittaessa yhteyttä meihin heti
10
Ensivaikutelmamme välittäjästä oli positiivinen ja hän vaikutti heti hyvin asiantuntevalta oikealta henkilöltä myymään asuntomme. Ensivaikutema ei pettänyt ja asunto saatiin nopeasti myytyä. Olimme aluksi hieman eri mieltä välittäjän kanssa pyynti (ja myynti) hinnasta, mutta tilastojen js kokemuksensa avulla hän sai vakuutettua, että hinta on oikein käypä asunnostamme. Taloustilanne ei kuitenkaan ole asuntokauppoja silmällä pitäen mitenkään suotuisin. Yhteydenpito ol erinomaista ja välittäjä olisi varmaan ollut käytössämme tarvittaessa mihin aikaan vuorikaudesta tahansa. Ostajapuoli olikin hieman haasteellisempi, mitä osasimme odottaa. Välittäjä hoiti kuitenkin tilnteen niin hienosti, että uskon sekä meille ettå ostajalle jääneen hyvin luottavainen tunne. Suosittelen ehdottomasti myös muille asunnon myyntiä harkitseville yhteyden ottoa Miiaan.
Kati LahtiMyyjä
10
Kaikki toimi kuin elokuvissa. Viestintä pelasi timanttisesti.
9
Kaikki sujui hyvin.
10
Kaikki sujui oikein hyvin. Kiitokset, olen tyytyväinen saamaani palveluun.
Teemu HämäläinenOstaja
9
Kaikki meni todella hyvin!
Lauri KuuselaOstaja
10
Ensivaikutelma hyvä ja vastasi todellisuutta. Aikataulussa pysyttiin. Ei ongelmia. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan tai ehkä jopa suunniteltua paremmin. Erittäin onnistuneet esittelykuvat asunnosta. Kaiken kaikkiaan onnistunut asuntokauppa.
10
- ensivaikutelma -tehokas,asiantunteva,ystävällinen - aikataulu - asunto myytiin ensi esittelyn jälkeen , eli paremmin kun hyvin - kokonaiskuva - kiitettävä
Gun JakobsenMyyjä
10
Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Välittäjä teki hyvää työtä! Kokonaiskuvaksi jäi :).
Rea Sommeri-KivinenOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste